Najpyszniejszy festiwal w Polsce co roku przyciąga amatorów dobrej kuchni i regionalnych produktów. To niepowtarzalna okazja do spróbowania prawdziwego kulinarnego rzemiosła: różnych odmian miodu, wędlin, powideł i oczywiście piwa.
Festiwal w Grucznie to nie tylko święto dobrego jedzenia i picia, to również zachęta do poznania tradycyjnych, zapomnianych przepisów i naturalnych, rodzimych produktów, które powstają bez szcztucznych dodatków i polepszaczy smaku.
Odwiedźcie nasze stoisko, by spróbować prawdziwej dumy naszych piwowarów, piw: APA, Pszeniczniak, Piwo Żywe niefiltrowane, Koźlak i Złote Lwy oraz piwa AIPA, wybitnego przedstawiciela naszej rzemieślniczej serii Po Godzinach.
Tym, którzy wolą delikatniejsze piwo, polecamy Amber Czarny Bez z dodatkiem soku przygotowanego według receptury Hieronima Błażejaka, mistrza w sztuce przygotowywania nalewek i syropów.
22 listopada 2024
15 listopada 2024
29 października 2024